Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Estudis

Educació secundària obligatòria

L’etapa d’Educació Secundària Obligatòria incia els ensenyaments secundaris i consta de quatre cursos. Com el seu nom indica, és una etapa obligatòria, és a dir, que tots els alumnes l’han de cursar entre els 12 i 16 anys.
A l’ESO, tenim com a objectius:
  • Formar persones que desenvolupin les seves capacitats fonamentals , adquireixin un seguit d’habilitats i actituds i interioritzin uns valors universals que els permetin afrontar els reptes futurs amb seguretat i il.lusió.
  • Aconseguir que els nostres alumnes siguin plenament competents per prosseguir estudis postobligatoris, com el Batxillerat o els Cicles Formatius, i assolir una futura inserció laboral amb èxit.
I per això, treballem:
Amb un Projecte Lingüístic sòlid
  • Incentivem les competències lingüístiques tant orals com escrites des de totes les matèries .
  • Potenciem la llengua anglesa utilitzant-la com a llengua vehicular en matèries i unitats didàctiques no lingüístiques . A més, preparem els alumnes per a l’obtenció de les titulacions oficials de Cambridge.
  • Introduïm l’aprenentatge de la segona llengua estrangera, francès, des de 2n d’ESO i realitzem un intercanvi cultural  a França  amb alumnes de 3r i 4t d’ESO
Amb  visió global i integradora
  • Desenvolupem les competències científiques i tecnològiques de manera interdisciplinar amb projectes i  grups cooperatius que permeten a l’alumnat  raonar i actuar de manera reflexiva, resoldre problemes i  plantejar preguntes significatives.
  • Fomentem l’expressió física i artística a través d’activitats extracurriculars conjuntes com l’esquiada (ESO i Batxillerat) , els concerts i les actuacions musicals i teatrals.
Amb innovació i vocació de servei
  • Innovem amb el Projecte de Servei Comunitari a 4t d’ESO perquè creiem en el compromís personal i cívic com a eina de millora del nostre entorn més proper .
  • Acompanyem els nois i noies en el seu procés d’aprenentatge i de creixement personal ,siguin quines siguin les seves capacitats o necessitats, perquè vivim la diversitat  com una realitat enriquidora.
 
Amb un equip humà compromès 
  • Entenem la nostra tasca com una acció compartida per tota la comunitat educativa en la que hi participen i laboren activament les famílies i el nucli principal de la qual són els nois i les noies.

Enllaços ESO

1r ESO

2n ESO

3r ESO

4t ESO