Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Escola

Projecte
Formant persones, compartint il·lusions.
El nostre principal objectiu és formar persones íntegres amb una autoestima positiva que sàpiguen gestionar les seves emocions i coneguin les seves capacitats per tal de viure i conviure en el món actual.
Qui som
L’Scala Dei som una escola concertada des de P-3 fins a Batxillerat.
La nostra escola va ser fundada a Barcelona l’any 1954 i des de llavors treballem a partir de les idees iniciades pels nostres Pares Fundadors de la Congregació Hijas de la Virgen de los Dolores – HVD- a través de valors positius de respecte, acollida i afabilitat.
Vivim en un ambient alegre i proper . Concebem la nostra comunitat educativa com una gran família animada pels educadors, en la qual participen activament els pares i on el nucli central són els fills.
Tots aprenem de tots. Compartim l’aventura de créixer a través de l’aprenentatge i la convivència. Seguim una pedagogía activa que fomenta la iniciativa, la creativitat i el creixement personal. Desenvolupem una metodología oberta i flexible que millora la qualitat educativa i integra les competències físiques i intel.lectuals mitjançant innovacions tecnològiques i didàctiques i els bons resultats acadèmics ens avalen.
Som una escola oberta a tothom. Inserim la nostra acció educativa en l’entron sociocultural de Barcelona i Catalunya en un clima d’integració i obertura a totes les persones i cultures.
Afavorim una educación en valors ajudant a desenvolupar les capacitats socials i la dimensió ètica i transcendental de la persona d’acord amb una concepció cristiana de l’ésser humà, la vida i el món.